image-preloader

Restaurant

Menu

Voorgerechten

  • Soep van de dag

    5,50
    Wisselende variant
  • Franse uiensoep

    5,50
    Met schuim van parmezaanse kaas
  • Amuseschaal

    8,50 p.p.
    Verschillende koude en warme gerechtjes
  • Garnalen- of kaaskroketjes

    7,50
    Met citroen- of mosterdmayonaise
  • Lauwwarme salade

    9,00
    Met zwezerik
  • Salade met rode biet en walnoten

    7,50
    Met kaas of spekjes
  • Broodplankje

    5,00
    Met kruidenboter en groene pesto

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten en salade, een aardappelgarnituur en naar keuze rustieke frites of rijst.

  • Zeewolf filet

    18,00
    Crunch van amandel en verse kruiden
  • Combinatie van tournedos en zalmfilet

    28,50
    Bearnaisesaus
  • Spies van gemarineerde kippendij

    15,00
    Pindasaus
  • Gebakken kalfslever

    17,50
    Spek - ui
  • Rode kool

    15,50
    Gepaneerd met broodkruim, parmezaan en knoflook met een knolselderijstampotje
  • Parelhoen

    18,00
    Uit de oven - wijnzuurkool - spek
  • Huisgemarineerde spareribs

    18,50
    2 sausjes
  • Stampotje zoete aardappel - spinazie - champignons - pistachenoten

    16,00
    Gegratineerd met oude kaas
  • Varkenshaas rauwe ham

    17,50
    Verse kruiden, lichte jus
  • Entrecote

    22,50
    Geconfijte prei, pepersaus

Nagerechten

  • Trifle

    7,50
    Speculaas, vanillehangop en stoofpeer
  • Chocoladetaart - caramel pannacotta - walnotenijs

    8,00
  • Advocaatmousse

    7,50
    Met vanilleroomijs en boerenjongens
  • Koffie of thee - kleine zoetigheden

    5,25
  • Wentelteefjes van krentenbrood

    7,50
    Kaneel espuma
  • Kaasplankje

    9,75
    5 soorten - olijven - walnoten

Kindermenu

Inclusief een heerlijk kinderijsje!

  • Pannenkoek - poedersuiker en stroop

    9,00
    Appelmoes - fruitspiesje
  • (Groente)kroket, witvisje, frikadel of spareribs

    10,00
    Geserveerd met frites, appelmoes, komkommer en tomaatjes

Bij de borrel

  • Broodmandje

    5,00
    met kruidenboter en gezouten roomboter
  • Ambachtelijke gezouten aardappelchips of snackgroente

    5,50
    met 2 dipsausjes
  • Rundvleesbitterballen (8 stuks)

    5,50
    met mosterd
  • Luxe kaaskroketjes (4 stuks)

    6,00
    met mosterdmayonaise
  • Gehaktballetjes of groenteballetjes (8 stuks)

    6,00
    met pindasaus of tomatensaus
  • Rustieke aardappelfrieten

    4,50
    met schil geserveerd met mayonaise
  • Borrelplankje

    7,50
    Oude kaas, Drentse kosterworst en gemengde noten
  • Borrelschaal

    8,50
    schaal met gemengde koude en warme hapjes
  • Borrelplateau

    10,00
    borrelplank met gemengde koude en warme hapjes en een broodmandje met gezouten roomboter en kruidenboter

Lunchgerechten

Wij serveren de lunch op vrijdag, zaterdag en zondag tot 17:00 uur.

Tosti's van vloerbrood of sandwich van meergranenlandbrood (+€1,-)

  • Beenham

    4,50
    met jong belegen kaas
  • Jong belegen kaas

    4,50
    met tomaat en ui
  • Rauwe ham, jong belegen kaas

    5,50
    met kruidenboter en bosui
  • Gerookte makreel

    6,00
    met kappertjes en citroenmayonaise
  • Gerookte kip

    6,00
    met roomkaas, gegrilde paprika en bosui
  • Brie

    6,00
    met walnoten, honing en bieslook
  • Chocopasta of pindakaas

    4,50
    met banaan en gehakte noten
  • Lunchsalades (geserveerd met brood en boter)

    14,50
    Klassieke Waldorfsalade, met witte druiven en oude kaas of gerookte kip
    Aardappelsalade 'nieuwe stijl' met beenham of gerookte makreel
  • Soep (2 wisselende varianten)

    5,50
     
  • Landbrood met twee Bourgondiër kroketten of groentekroketten

    7,50
     
  • 12 uurtje: Brood met een (groente)kroket, gebakken ei

    10,00
    Met huisgemaakte huzarensalade met rundvlees of rode biet

Toast met gepocheerde eieren

  • avocado en gegrilde tomaat

    €7,50
  • beenham en Hollandaisesaus

    €8,50
  • gerookte zalm en Hollandaisesaus

    €10,00
  • Spies van gegrilde kippendij met huisgemaakte pindasaus

    11,50
    geserveerd met landbrood
  • Gehaktbrood omhuld met rauwe ham, geserveerd op landbrood

    12,50
    met een mosterdmayonaise
  • Broccoli-boekweitpannekoekje

    11,50
    met gepofte tomaatjes, brie en bieslook
  • Hangop of magere kwark

    7,50
    met fruit, walnoten en honing
  • Kinderlunch: sandwich met chocopasta, pindakaas of jam

    geserveerd met een fruitspiesje