image-preloader

Restaurant

Dinerkaart

Voorgerechten

  • Soep van de week

    6,50
  • Luxe broodplank met charcuterie, kazen, kruidenboter,

    14,50
    kerrieboter en aioli
  • Hartig ijs van tomaat met groene asperge

    8,50
    en gebakken avocado (v)
  • Kabeljauwkroketjes met limoenmayonaise

    6,50
  • Salade ‘Tabouleh’ van bulgur, granaatappel, tomaat

    6,50
    en komkommer (v)
  • Salade carpaccio met Parmezaan en pijnboompitten

    11,00
  • Tom kha kai, Thaise kerrie-kokossoep

    6,50
    (v)
  • Broodplankje met kruidenboter en aioli

    6,00
    (v)

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten en salade, een aardappelgarnituur en rustieke frites.

  • Tournedos met gerookte paling en een schuim van bisque

    32,50
  • Varkenshaassaté met pindasaus en gefrituurde mie

    21,50
  • Ossenhaaspuntjes met gegrilde groenten

    24,50
    en Provencaalse kruiden
  • Spicy kippenvleugeltjes met zoete barbecuesaus

    19,50
  • Varkensrack Livar met gebakken appel en ui

    24,00
  • Combi van vegan burgers met norimayonaise en met

    21,00
    Mexicaanse salsa en guacamole (v)
  • Plank van de Herberg

    29,50 p.p.
    Een selectie van onze gerechten met vlees en vis op één plank, geserveerd met frites, brood en salade, om samen van te genieten. 29,50 p.p. (voor 2 of meer personen te bestellen)
  • 5-gangen verrassingsmenu

    45,00 p.p.
    Selectie van de chef uit onze kaart
  • Vangst van de dag

    Dagprijs
  • Flat iron steak in Aziatische marinade met sesam

    26,00
  • Pakistaanse Karahi stoof van kipdij met tomaat, gember

    22,00
    en yoghurt, geserveerd met naanbrood
  • Gebakken schelvis met saffraanmayonaise

    25,00
  • Gorgonzola kaasfondue met roergebakken spinazie,

    23,00
    geserveerd met gegrilde groenten en brood (v)
  • Aubergine met gefrituurde polenta en chimychurry

    19,00
    (v)

Nagerechten

  • Meringue met pistacheijs en -crème en matcha

    8,50
  • Sorbetijs met vers fruit en een scheutje grenadine

    7,50
  • Affogato: straciatella-ijs met espresso en slagroom

    5,50
  • Coupe cantuccini met limoenkwark en limoncellogelei

    9,00
  • Twee huisgemaakte slagroomtruffels, koffie of thee en een kleintje likeur

    7,50
  • Brownie met karamel, vanille-ijs en koffiesiroop

    7,00
  • Kaasplankje met kletzenbrood

    9,00

Kinder gerechten

  • Pannenkoek - poedersuiker en stroop

    10,00
    Inclusief kinderijsje
  • (Groente)kroket, vissticks, frikadel of kipnuggets

    12,00
    Geserveerd met frites, appelmoes Inclusief kinderijsje

Borrelkaart

  • KOFFIE EN BORREL

  • Vlaai van de week

    3,50
  • Huisgemaakte slagroomtruffels (2 st.)

    2,80
  • Broodplankje met kruidenboter en aioli

    6,00
  • Rundvleesbitterballen (8)

    6,00
  • Satéspiesjes (6) met pindasaus

    6,50
  • Nacho’s met kaas en tomatensalsa

    5,50