image-preloader

Feesten, vergaderingen en bruiloften

Grote zaal

Zaalverhuur

Huur de zaal voor evenementen

Heeft u binnenkort iets te vieren? Heeft u een verjaardagfeest, vergadering of bruiloft? Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw evenement of bijeenkomst? Bij Herberg van Hilbrantsz kunt u daarvoor een geschikte zaal huren.

De grote zaal in Herberg van Hilbrantsz is een stijlvolle en sfeervolle ruimte gelegen in hartje Eelde is gelegen in het oudste pand van Eelde. De zaal biedt ruimte voor 150 personen, maar is ook geschikt voor kleinere groepen. In de grote zaal bieden wij ruimte voor bijeenkomsten en evenementen als feesten, huwelijken, buffetten en vergaderingen.

Wilt u een bruisende feestomgeving of een rustige vergadering? Samen met u zorgen wij ervoor dat uw evenement of bijeenkomst uitstekend gaat verlopen. We bespreken graag met u de mogelijkheden en brengen vervolgens een offerte op maat uit. De zaal is in overleg op alle dagen beschikbaar.

Feesten

Heeft u binnenkort een jubileumfeest, bedrijfsfeest of een verjaardagsfeest. Samen met u maken we het feest bijzonder. Wij verzorgen het feest en zorgen ervoor dat alle gasten het naar hun zin hebben. Informeer naar de mogelijkheden.

Vergaderingen

Bruiloften

Bij Herberg van Hilbrantsz kunt u de receptie, het diner en het trouwfeest organiseren. Op uw bijzondere dag mag er niks mis gaan. Daarom helpen wij u bij de invulling van uw trouwdag en wij zorgen ervoor dat alles naar wens is zodat deze dag onvergetelijk wordt. Informeer naar de mogelijkheden.