image-preloader

Restaurant

Afhaalmenu

Voorgerechten

  • Mosterdsoep

    5,00
    Met prei en spekjes
  • Paté van Iberico ham

    5.50
    Met rode ui compote
  • Kroketjes van Eekhoorntjesbrood

    6,00
    met aioli (V)
  • Gemengde broodjes

    4,50
    Met kruidenboter en aioli
  • Pompoensoep

    5,00
    (V)

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten en salade, een aardappelgarnituur en rustieke frites.

  • Ribeye

    22,00
    Met kruidenboter
  • Romige kabeljauw stoof

    19,50
    Met prei en wortel
  • Spareribs

    19,50
    Met aioli en chilisaus
  • Goulash van hert en wild zwijn

    22,00
  • Kalfslever

    17,50
    Met spek en ui
  • Saté van kippendij filet

    14,50
  • Linzen-tomatenstoof

    14,00
    (V)
  • Broccoli-boekweitpannenkoekjes

    14,00
    Met brie en tomaat (V)

Nagerechten

  • Twee huisgemaakte slagroom truffels

    2,50
  • Vanille-Cheesecake

    4,50
    Met stoofpeer
  • Drankje er bij?

  • Fles wijn

    15,00
  • Fles speciaal bier

    3,50

Kinder gerechten; vraag naar de mogelijkheden!

  • Pannenkoek - poedersuiker en stroop

    5,00
  • (Groente)kroket, kippendij, frikadel of spareribs

    7,50
    Geserveerd met frites, appelmoes

Bij de borrel

  • Rundvleesbitterballen

    5,50
    8 st.