Restaurant
Afhaalmenu
Voorgerechten
-
Winterse uiensoep
5,00Met rundvlees -
Witlof salade
5.00Met peer, blauwe kaas en walnoten -
Gamba kroketjes
6,00met pittige mayonaise -
Gemengde broodjes
4,50Met kruidenboter en aioli
-
Wortelsoep
5,00Met bleekselderij (V) -
-
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten en salade, een aardappelgarnituur en rustieke frites.
SPECIAL:
U kunt bij ons ook een winterse kaasfondue bestellen. Met gegrilde seizoen groenten, brood, komijn en sesamzaad: €23.00 per twee personen. Tegen een statiegeld van €5.00 leveren wij een fondue set erbij.
-
Stoofpotje van varkens-en runderhaas
17.50Met seizoensgroenten -
Drie sliptongetjes
19.00Met witte wijnsaus -
Spareribs
19,50Met aioli en chilisaus -
Hertenbiefstuk
24.00Met spek, tijm en paddenstoelen -
Diamant haas
21.00Met Roquefort
-
Saté van kippendij filet
14,50 -
Vegetarische balletjes
14.50Van champignons, bonen met mosterdsaus (V) -
Zoete aardappelquiche
13.50Met geitenkaas(V) -
-
Nagerechten
-
Twee huisgemaakte slagroom truffels
2,50 -
Bitterkoekjes mousse
4,50Met Luxor 43 -
Drankje er bij?
-
Fles wijn
12.00 -
Fles speciaal bier
3,50
Kinder gerechten; vraag naar de mogelijkheden!
-
Pannenkoek - poedersuiker en stroop
5,00 -
(Groente)kroket, kippendij, frikadel of spareribs
7,50Geserveerd met frites, appelmoes
Bij de borrel
-
-
Rundvleesbitterballen
5,508 st. -