image-preloader

Restaurant

Afhaalmenu “Op naar het voorjaar”

Voorgerechten

  • Pastinaaksoep met pittige kaas (V)

    5,00
  • Gemengde salade met appel, brie, walnoten en spekjes

    5.00
  • Tomaat-mozzarella kroketjes met pestomayonaise (V)

    6,00
  • Traditionele kippensoep

    5,00
  • Gemengde broodjes met kruidenboter en aioli (V)

    4,50

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten en salade, een aardappelgarnituur en rustieke frites.

  • Mediterraan stoofpotje van kip met tomaat en chorizo

    17.50
  • Gebakken tongschar met mosterd-peterselieboter

    15.00
  • Op de huid gebakken Wijtingfilet met gegrilde paksoy

    19,00
  • Clubsteak met peper-zwarteknoflookboter

    20.50
  • Burger van Groninger weiderund op een briochebroodje

    15.00
  • Varkenshaas met Parmaham en verse kruiden

    19,50
  • Saté van kippendij

    14.50
  • Courgetteburger met chia en yoghurtdressing op een briochebroodje

    15,00
    (V)
  • Frittata met boerenkool, Parmezaanse kaas en zongedroogde tomaatjes

    14,50
    (V)

Nagerechten

  • Mokka-chocolade trifle

    4,00
  • Tartelette met sinaasappelkwarkvulling en frambozenroom

    4,00
  • Drankje er bij?

  • Fles wijn

    12.00
  • Fles speciaal bier

    3,50

Kinder gerechten

  • Pannenkoek - poedersuiker en stroop

    5,00
  • (Groente)kroket, kippendij, frikadel of spareribs

    7,50
    Geserveerd met frites, appelmoes

Bij de borrel

  • Rundvleesbitterballen

    5,50
    8 st.