image-preloader

Restaurant

Afhaalmenu

Voorgerechten

  • Winterse uiensoep

    5,00
    Met rundvlees
  • Witlof salade

    5.00
    Met peer, blauwe kaas en walnoten
  • Gamba kroketjes

    6,00
    met pittige mayonaise
  • Gemengde broodjes

    4,50
    Met kruidenboter en aioli
  • Wortelsoep

    5,00
    Met bleekselderij (V)

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten en salade, een aardappelgarnituur en rustieke frites.

SPECIAL:

U kunt bij ons ook een winterse kaasfondue bestellen. Met gegrilde seizoen groenten, brood, komijn en sesamzaad: €23.00 per twee personen. Tegen een statiegeld van €5.00 leveren wij een fondue set erbij.

  • Stoofpotje van varkens-en runderhaas

    17.50
    Met seizoensgroenten
  • Drie sliptongetjes

    19.00
    Met witte wijnsaus
  • Spareribs

    19,50
    Met aioli en chilisaus
  • Hertenbiefstuk

    24.00
    Met spek, tijm en paddenstoelen
  • Diamant haas

    21.00
    Met Roquefort
  • Saté van kippendij filet

    14,50
  • Vegetarische balletjes

    14.50
    Van champignons, bonen met mosterdsaus (V)
  • Zoete aardappelquiche

    13.50
    Met geitenkaas(V)

Nagerechten

  • Twee huisgemaakte slagroom truffels

    2,50
  • Bitterkoekjes mousse

    4,50
    Met Luxor 43
  • Drankje er bij?

  • Fles wijn

    12.00
  • Fles speciaal bier

    3,50

Kinder gerechten; vraag naar de mogelijkheden!

  • Pannenkoek - poedersuiker en stroop

    5,00
  • (Groente)kroket, kippendij, frikadel of spareribs

    7,50
    Geserveerd met frites, appelmoes

Bij de borrel

  • Rundvleesbitterballen

    5,50
    8 st.