Restaurant
Dinerkaart
Voorgerechten
-
Soep van de week
6,50 -
Gefrituurde kipdumplings
7,50 -
Carpaccio van coquille met Vadouvanolie en peer
12,00 -
Klassieke carpaccio met pijnboompitten, Parmezaan
12,00en balsamico met pestomayonaise
-
Combi van gerookte zalm en charcuterie
11,00op toast van huisgemaakt zuurdesembrood -
Salade van aardbei, munt en balsamico (v)
8,50 -
Ravioli van gorgonzola en walnoot (v)
6,50
-
Broodplankje met kruidenboter en aioli
6,00(v) -
Salade van witlof, walnoot en tamme kastanje (v)
7,50 -
Pompoensoep met morieljes en crème fraiche (v)
7,00
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten worden geserveerd met frites, salade en bijpassend garnituur.
-
Klassieke entrecote Bearnaise
27,50 -
Kroon van huis gemarineerde spareribs
23,50 -
Kogelbiefstuk met port-tijmjus
24,50 -
Duo van gekonfijte eendenbout en Vlaamse wildstoof
27,50 -
Hertenbiefstuk met cassoulet
23,50
-
Gekarameliseerde pastinaak met ingelegde peer en kappertjes
21,50op een crème van miso en pompoenpitten met een crumble van hazelnoot (v) -
Plank van de Herberg
34,50 p.p.Een selectie van onze gerechten met vlees en vis op één plank, geserveerd met frites, brood en salade, om samen van te genieten. 34,50 p.p. (voor 2 of meer personen te bestellen) -
5-gangen verrassingsmenu
55,00 p.p.Selectie van de chef uit onze kaart -
-
-
Vangst van de dag
Dagprijs -
Pakistaanse Handi kaasstoof van kipdij
23,00met komijn, koriander en kruidnagel -
Romige burrata met gekaramelliseerde paddenstoelen,
23,50cavolo nero en spicy boter ( v ) -
Beenham met een preistamppotje en
24,50honing-mosterdsaus -
Gestoofde witvis en gamba’s in
22,50Italiaanse tomatensaus -
Risotto van Parelgort en Pompoen met een crumble
19,50van roggebrood (v)
Nagerechten
-
Monchoutrifle met kersencompote
7,00 -
Vegan crème brulée
5,50 -
Affogato: straciatella-ijs met espresso en slagroom
5,50 -
Baileys profiteroles met vanille-ijs en hazelnootcrumble
9,50 -
Twee huisgemaakte slagroomtruffels, koffie of thee en een kleintje likeur
7,50
-
Speculoos cheesecake met stoofpeertjes en crème anglaise
8,50 -
-
-
-
Kinder gerechten
-
Pannenkoek - poedersuiker en stroop
10,00Inclusief kinderijsje -
(Groente)kroket, vissticks, frikadel of kipnuggets
12,00Geserveerd met frites, appelmoes Inclusief kinderijsje
-
KOFFIE EN BORREL
-
-
Vlaai van de week
3,50 -
Huisgemaakte slagroomtruffels (2 st.)
2,80 -
Broodplankje met kruidenboter en aioli
6,00 -
Rundvleesbitterballen (8)
6,00 -
Satéspiesjes (6) met pindasaus
6,50 -
Nacho’s met kaas en tomatensalsa
5,50