image-preloader

Restaurant

Dinerkaart

Voorgerechten

  • Soep van de week

    6,50
  • Gefrituurde kipdumplings

    7,50
  • Carpaccio van coquille met Vadouvanolie en peer

    12,00
  • Klassieke carpaccio met pijnboompitten, Parmezaan

    12,00
    en balsamico met pestomayonaise
  • Combi van gerookte zalm en charcuterie

    11,00
    op toast van huisgemaakt zuurdesembrood
  • Salade van aardbei, munt en balsamico (v)

    8,50
  • Ravioli van gorgonzola en walnoot (v)

    6,50
  • Broodplankje met kruidenboter en aioli

    6,00
    (v)
  • Salade van witlof, walnoot en tamme kastanje (v)

    7,50
  • Pompoensoep met morieljes en crème fraiche (v)

    7,00

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten worden geserveerd met frites, salade en bijpassend garnituur.

  • Klassieke entrecote Bearnaise

    27,50
  • Kroon van huis gemarineerde spareribs

    23,50
  • Kogelbiefstuk met port-tijmjus

    24,50
  • Duo van gekonfijte eendenbout en Vlaamse wildstoof

    27,50
  • Hertenbiefstuk met cassoulet

    23,50
  • Gekarameliseerde pastinaak met ingelegde peer en kappertjes

    21,50
    op een crème van miso en pompoenpitten met een crumble van hazelnoot (v)
  • Plank van de Herberg

    34,50 p.p.
    Een selectie van onze gerechten met vlees en vis op één plank, geserveerd met frites, brood en salade, om samen van te genieten. 34,50 p.p. (voor 2 of meer personen te bestellen)
  • 5-gangen verrassingsmenu

    55,00 p.p.
    Selectie van de chef uit onze kaart
  • Vangst van de dag

    Dagprijs
  • Pakistaanse Handi kaasstoof van kipdij

    23,00
    met komijn, koriander en kruidnagel
  • Romige burrata met gekaramelliseerde paddenstoelen,

    23,50
    cavolo nero en spicy boter ( v )
  • Beenham met een preistamppotje en

    24,50
    honing-mosterdsaus
  • Gestoofde witvis en gamba’s in

    22,50
    Italiaanse tomatensaus
  • Risotto van Parelgort en Pompoen met een crumble

    19,50
    van roggebrood (v)

Nagerechten

  • Monchoutrifle met kersencompote

    7,00
  • Vegan crème brulée

    5,50
  • Affogato: straciatella-ijs met espresso en slagroom

    5,50
  • Baileys profiteroles met vanille-ijs en hazelnootcrumble

    9,50
  • Twee huisgemaakte slagroomtruffels, koffie of thee en een kleintje likeur

    7,50
  • Speculoos cheesecake met stoofpeertjes en crème anglaise

    8,50

Kinder gerechten

  • Pannenkoek - poedersuiker en stroop

    10,00
    Inclusief kinderijsje
  • (Groente)kroket, vissticks, frikadel of kipnuggets

    12,00
    Geserveerd met frites, appelmoes Inclusief kinderijsje
  • KOFFIE EN BORREL

  • Vlaai van de week

    3,50
  • Huisgemaakte slagroomtruffels (2 st.)

    2,80
  • Broodplankje met kruidenboter en aioli

    6,00
  • Rundvleesbitterballen (8)

    6,00
  • Satéspiesjes (6) met pindasaus

    6,50
  • Nacho’s met kaas en tomatensalsa

    5,50