image-preloader
  • 4 GANGEN KERSTMENU

    59,50
  • 3 GANGEN KINDERMENU

    19,00
  • VOORGERECHT

  • Proeverij van feestelijke voorgerechtjes

    (keuze uit vlees en vis OF vegetarisch)
  • TUSSENGERECHT

  • Ossenstaartsoep

  • Bietenconsommé met shiitake (v)

  • HOOFDGERECHTEN

  • Trio van wildzwijn

  • Geroosterd buikspek met oosterse groenten

  • Ribeyesteak met Hollandaisesaus en salty fingers

  • Hertenbiefstuk met geroosterde hokkaido pompoen en champignons

  • Gekonfijte tamme eendenbout met kastanjepuree en biet

  • Knolselderijsteak met groene kruidensaus (v)

  • Bloemkool Pilav met harissa, kikkererwt en pistachenoten (v)

  • Vol au Vent van kabeljauw en garnalen

  • Zeeduivel medaillons met romige appelsaus, zuurkool en serranoham

  • NAGERECHT

  • Grand dessert de Noël

  • KINDERMENU

  • VOORGERECHT

  • Tomatensoep of fruitsalade

  • HOOFDGERECHTEN

  • Schnitzel, frikandel, (groente)kroket, saté van kippendij of vispastijtje

  • NAGERECHT

  • Kerstverassingsijsje